Uw kostbare collectie wijn bewaren

Liefhebbers van goede wijnen investeren met plezier en enthousiasme in een kostbare selectie wijnen. Echter, de opslag van dit waardevolle bezit laat niet zelden te wensen over. Thuis is er onvoldoende ruimte of zijn de omstandigheden niet optimaal. Dat leidt vaak tot teleurstelling. Wijnverzamelaars, kenners en investeerders weten dat wijn perfect moet worden opgeslagen om deze te laten rijpen zodat bij het ontkurken de wijn zich van zijn allerbeste kant laat zien, ruiken en proeven. Daarom is uw collectie uw aandacht waard!

Veel wijnliefhebbers denken dat hun wijnen perfect worden bewaard. Maar in de praktijk is dat vaak niet het geval. Aan het opslaan van wijnen zijn voorwaarden verbonden om de kwaliteit niet alleen te behouden maar ook te verbeteren. Want zelfs subtiele veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid maar ook trillingen en ultraviolet licht kunnen een wijn ruïneren.

Wijn, die is opgeslagen bij een lage temperatuur, zal zich langzamer ontwikkelen, terwijl een wijn bij een hogere temperatuur zich sneller zal ontwikkelen.

Wijn bestellen