Goede wijnopslag in een professionele kelder

Grand Cru Wijnopslag beschikt over een moderne kelder met een opslagcapaciteit voor maar liefst 10.000 houten kisten. De atmosfeer en omstandigheden in deze kelder zijn volledig afgestemd op het zorgvuldig en veilig bewaren van uw wijnen. Met een constante temperatuur van 15˚ tot 18˚ Celsius en een perfecte luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 80% wordt uw kostbare collectie gegarandeerd optimaal bewaard en gerijpt.
 
De wijnen worden zorgvuldig ingenomen en weggelegd. Uw wijnen worden met de naam van de wijn, oogstjaar en het locatienummer in de kelder op de factuur vermeld.
 
In ieder stadium van het proces kunt u dus vertrouwen op onze kennis en toewijding. Toewijding voor een uitstekend glas wijn. Uw glas wijn!
 

Veilige en betrouwbare wijnopslag

Grand Cru Wijnopslag zorgt voor uw wijncollectie. Veilig en betrouwbaar tot het moment van ontkurken. Onze faciliteiten zijn er volledig op afgestemd om uw wijnen perfect op dronk te laten komen. Maar bovendien ook op een veilige wijze: onze kelder is voorzien van een alarminstallatie met doormelding naar de meldkamer met alarmopvolging. Vanzelfsprekend het hele jaar rond.

Wijnmutaties in uw wijnopslag

Via de knop aanmelden kunt u een rekening openen bij Grand Cru Wijnopslag en het aantal kisten onder vermelding van naam en oogstjaar aanmelden. Vervolgens ontvangt u van ons bericht waar u uw wijnen naar toe kunt brengen of wilt laten verzenden.

Zodra uw wijnen bij ons zijn ingeslagen ontvangt u van ons een factuur met daarop het aantal flessen, de naam van de wijn, oogstjaar en het locatienummer in de kelder van de opgeslagen wijnen. Met hetzelfde mutatieformulier laat u ons weten welke wijn u wilt afhalen of desgewenst (tegen kostprijs) wilt laten verzenden. U krijgt vervolgens van ons bericht wanneer u uw wijnen kunt afhalen of worden bezorgd.
 
Zodra u uw wijnen heeft ontvangen, krijgt u van ons het uitslagformulier met de gegevens van de wijnen.

Tarieven wijnopslag

Voor de unieke dienstverlening van Grand Cru Wijnopslag betaalt u per jaar voor opslagkosten slechts  € 12,00  per wijnkist van 12 flessen. Voor kisten van 6 flessen geldt een tarief van  € 6,00 per jaar.

De administratiekosten bedragen € 5,00 per factuur, in- en uitslagkosten € 1,00 per kist/doos.

Prijzen zijn exclusief BTW.